Јелена Кљајевић / - ДНП ЦГ
23/10/2021 u 14:33 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кљаjевић: Информације доставили осветољубиви радници

Дражен Ивановић jе због малверзациjа смиjењен са мjеста шефа Службе заштите у jулу ове године, а због чега jе и поведен дисциплински поступак против њега, пише у реаговању

Директорица JПНПЦГ Jелена Кљаjевић реаговала jе на писање нашег портала везано за малверзације њиховог сада смијењеног шефа Службе заштите у НП "Скадарско језеро".

- Ниjе тачно да сам прикрила постоjање сумњивог печата, већ сам подниjела кривичну приjаву 23.9.2021. године о чему прилажем доказ. Дражен Ивановић jе због малверзациjа смиjењен са мjеста шефа Службе заштите у jулу ове године, а због чега jе и поведен дисциплински поступак против њега - пише у реаговању.

image
- JPNPCG
image
- JPNPCG

Наводи да саговорник „Дана“ није водио рачуна о интегритету монаха манастира Ком, беспотребно га увлачећи у своjе петпарачке приче, а све зарад своjе личне користи.

Одговор Портала Дан

Портал Дан је навео да је предмет предат надлежном Основном тужилаштву у Подгорици и да је предмет, заведен под бројем 414, задужила основни тужилац Сузана Шишевић.

Самим тим јасно је да се случајем баве релевантне тужилачке инстанце. Да ли су радници осветољубиви или не, није на нама да судимо. Донијели су службене забиљешке заведене у вашим фирмама, печатиране. Са фотографијама сачињеним у предмету.

Такође, што се тиче злоупотребе имена игумана Манастира Ком, из Ваше пријаве се види да се поднијета пријава базира на његовој изјави и свједочењу. Ви га нисте изоставили.

Ипак, на крају остаје питање - зашто је у ЈПНПЦГ врећено лице које је претходни менаџмент отпустио због малверзација, да би недуго потом поново било ухваћено на дјелу, фалсификовање службеног печата. Против њега сте повели дисциплински поступак и пребацили у другу радну јединицу, а "осветољубиву" особу отпустили.

- И jош нешто, интересантно jе да се овакве приче пласираjу у jавности док полициjа интензивно ради на овом случаjу по моjоj приjави - каже Кљајевић.

Директорка JПНПЦГ Jелена Кљаjевић тврди да су нам информације доставили осветољубиви радници за чиjим ангажовањем jе престала потреба.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 01:00