Весна Братић / - Архива
22/07/2021 u 20:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Комисиjа за просвjету, културу и медиjе ДПС-а: Када ће министарка Братић бити смиjењена?

Према њиховим риjечима нема више оних коjе оволика нестручност, острашћеност и класично незнање изненађуjу, jер све jе одавно jасно

Смjењивања просвjетних радника коjи су раниjе преминули, разрjешавања већег броjа људи са jедне исте позициjе, именовања недостоjних екстремиста на руководеће позициjе у школама – ниjе то ништа неочекивано од “експертске” Владе и њене министарке Весне Братић коjа води четири ресора, саопштили су из Комисиjе за просвjету, културу и медиjе Главног одбора ДПС-а, те нагласили да их jедно интересуjе када ће Братић бити смиjењена.

Према њиховим риjечима нема више оних коjе оволика нестручност, острашћеност и класично незнање изненађуjу, jер све jе одавно jасно.

– Дjеловање Министарства ‘четири у jедан’, на челу са женом-четник министром, нешто jе због чега и просвjетни радници и остатак jавности данас осjећаjу велико огosjećaju велико огорчење, а родитељи страх да ће умjесто у образовне установе дjецу слати у ћелиjе за индоктринациjу младих нараштаjа – поручуjу из Комисиjе

Додаjу да не вjеруjу да Братићева или њени наjближи сарадници осjећаjу стид.

– Да jе другачиjе, да имаjу и мрву одговорности, сами би подниjели оставке. Не занимаjу нас више оправдања и арогантни напади Братићеве и њених сарадника коjи увиjек нађу другог кривца за своjе грешке – истичу из Комисиjе.

Напомињу да их не занима ни шта премиjер Здравко Кривокапић има о овоме да каже.

– Нас, као и читаву jавност, данас jедино интересуjе када ће министарка Братић бити смиjењена. Jасно нам jе и зашто ћуте чланице актуелне власти – али и они ће брзо морати да се изjасне. Каква Влада, такви и експерти. Била, не поновила се – закључили су из Комисиjе за просвjету, културу и медиjе Главног одбора ДПС-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 02:46