/ - звицер и дрецун
31/12/2021 u 09:21 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

„Комунално“ уручило вриједну донацију Дневном центру Цетиње

Донацију је управи Дневног центра уручио извршни директор ДОО „Комунално“ Цетиње Саша Звицер

ДОО „Комунално“ Цетиње уручило је вриједну донацију ЈУ Центру за дневни боравак Пријестонице Цетиње за набавку додатне опреме за сензорну собу, којом ће се унаприједити квалитет рада са корисницима те установе.

Донацију је управи Дневног центра уручио извршни директор ДОО „Комунално“ Цетиње Саша Звицер.

- Корисници Дневног центра Цетиње заслужују посебну пажњу и бригу заједнице. Они и њихове породице требају сваки вид помоћи, који у коначном доприноси потпуној интеграцији у друштвене токове дјеце и младих са сметњама у развоју. Овом донацијом желимо да им пошаљемо поруку да смо ту, да смо сви дио једне велике заједнице и да само заједничким напоримо можемо подићи ниво свијести о правима дјеце и младих са сметњама у развоју- казао је Звицер приликом уручивања донације.

Директор ЈУ Центар за дневни боравак Пријестонице Цетиње Божидар П. Дрецун захвалио се Звицеру на овој вриједној донацији и доприносу коју као друштвено одговорна компанија пружају тој установи.  

- Боравак у сензорној соби омогућава дјеци да развију вјештине потребне за свакодневни живот. Стимулишућа опрема сензорне собе омогућава побољшање координације, концентрације и комуникације.  Захваљујући овој донацији третмани у сензорној соби ће се спроводити кроз циљану и мотивишућу игру која ће допринијети побољшању квалитета живота наших корисника- казао је Дрецун.

У протеклих осам година ЈУ Центру за дневни боравак Пријестонице Цетиње, уз подршку локалне самоуправе, друштвено одговорих компанија, као и појединаца, али и уз посвећено залагање менаџмента установе  континуирано ради на унапређењу услова за боравак својих корисника.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

18. maj 2022 05:23