OGX proizvodi za kosu / -KUĆA HEMIJE I DAMA
25/05/2024 u 08:00 h
PROMOPROMO
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Konačno i kod nas: najprodavaniji američki brend stigao u Crnu Goru!

OGX, premium brend broj 1. u Americi, već dugi niz godina osvaja naslovnice svjetskih magazina svojom inovativnom linijom proizvoda za njegu kose.

Viralni proizvodi koji brišu granice, a i konkurenciju!

Na ogromnom američkom tržištu, ali i u svijetu ljepote gdje se trendovi mijenjaju brže nego novosti na društvenim mrežama – OGX čvrsto stoji na prvom mjestu i svakom novom kolekcijom pomjera granice, ističući se kao jedini brend koji neprekidno unapređuje pojam najboljeg.  

Apsolutno organski sastojci za apsolutno najbolje rezultate!

Nije tajna da su osnova sjajnih proizvoda prirodni sastojci i formule, a razumijevanje prednosti najčešćih sastojaka postalo je mainstream.

Prethodno ime brenda, Organix – najbolje potvrđuje organski sastav bez sulfata, silikona, mineralnih ulja i parabena u nevjerovatnim formulama kremastih pjena prilagođenih svakom tipu kose i njenim potrebama.

image

OGX proizvodi za kosu

-KUĆA HEMIJE I DAMA

Filozofija transformacije: mala čuda za velike promjene!

Inspirisan rezultatima profesionalaca iz salona, OGX je kreirao „male profesionalce“ koji će napraviti veliku razliku u vašoj rutini. Šamponi, regeneratori i maske su toliko moćne da ih nazivamo tretmanima, a rezultate čudima!

Filozofija koja se krije iza skraćenice OGX, prečica je do dalekih egzotičnih krajeva Maroka i prirodnih sastojaka koji će vam približiti moć prirode i preporoditi kosu!

Gdje možete pronaći OGX proizvode?

Uvijek pažljivo prateći trendove i potrebe svojih potrošača, drogerije Kuća Hemije i Dama i ovog puta prve predstavljaju OGX proizvode koje možete pronaći samo u njihovim prodajnim objektima.

Pored toga, možete ih pronaći i u njihovom online shop-u – Drogeriji Online, kao razlog više da što prije započnete transformaciju svoje kose!

image

OGX proizvodi za kosu

-KUĆA HEMIJE I DAMA

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. jun 2024 14:40