Рашко Коњевић / - фото: СДП
31/12/2021 u 13:05 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Коњевић: Увjерен сам да ће нам година пред нама дониjети више стабилности

Бити наjснажниjи и наjмудриjи онда када jе наjтеже – одлика jе чврстих, jаких и непоколебљивих, а то jе оно што jе чувало и сачувало Црну Гору кроз милениjум њеног постоjања, казао је предсједник СДП-а

Предсjедник Социjалдемократске партиjе Црне Горе Рашко Коњевић упутио jе Новогодишњу честитку свим грађанкама и грађанима Црне Горе.

- Наjтеже jе бити стрпљив, одлучан и храбар у временима изазова и неизвjесности а управо таква jе била година коjу испраћамо. Као и претходна, обиљежена епидемиjом коjа jе погодила циjели свиjет, дониjела нам jе много туге због губитка живота великог броjа наших грађана. Здравље становништва увиjек мора бити на првом мjесту - то jе тест за циjело наше друштво и изазов коjем ћемо морати сви заjедно више да се посветимо - казао је Коњевић.

Заjедништво и окупљање на вриjедностима савремених грађанских заjедница политички jе, а уjедно, и друштвени одговор на броjне аномалиjе и несналажења црногорског друштва. Само тако, вођена прогресивним увjерењима и идеjама, Црна Гора као политичка и државна заjедница може бити напредна и успjешна, чиме ће и свим њеним грађанима бити пружена шанса за пристоjну и сигурну егзистенциjу.

Црна Гора jе кроз своjу дугу историjу знала како да мудрошћу одговори на изазове и тако сачува оно што jе наjсветиjе. Бити наjснажниjи и наjмудриjи онда када jе наjтеже – одлика jе чврстих, jаких и непоколебљивих, а то jе оно што jе чувало и сачувало Црну Гору кроз милениjум њеног постоjања те утрло пут у њену вjечност.

Увjерен сам да ће нам година пред нама дониjети више стабилности и одлучности да заjеднички изградимо бољу будућност за све нас.

У име Социjалдемократске Партиjе Црне Горе и своjе лично, свим грађанкама и грађанима желим срећну нову 2022 годину.” наводи се у честитци Коњевића.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 18:47