Конкурс за студенте УЦГ / - ФОТО: УЦГ
06/07/2021 u 12:32 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Конкурс за наjбољу стартап идеjу, наjбољима 5.500 еура

Право приjаве имаjу сви студенти Универзитета Црне Горе, коjи се могу приjавити поjединачно или у тиму, са максимум три члана

Кариjерни центар Универзитета Црне Горе расписуjе Наградни конкурс за наjбољу стартап идеjу студената Универзитета Црне Горе, са наградним фондом од 5.500 еура за три наjбоље стартап идеjе.

Наградни фонд обезбиjедили су Универзитет Црне Горе, Црногорски електродистрибутивни систем – ЦЕДИС и Привредна комора Црне Горе.

Како напомињу у саопштењу УЦГ, Кариjерни центар омогућио jе, у партнерству са Амбасадом Француске и Француским институтом у Црноj Гори, да jош три студента, учесника конкурса, по одабиру комисиjе, пошаље у тродневну посjету наjвећем свjетском стартап кампусу Статион Ф, у Паризу. Циљ овог тродневног путовања, чиjи ће трошкови бити у потпуности покривени, jесте да студенти добиjу могућност да представе своj предузетнички проjекат и добиjу савjете за покретање свог бизниса.

Право приjаве имаjу сви студенти Универзитета Црне Горе, коjи се могу приjавити поjединачно или у тиму, са максимум три члана.

Индивидуални апликанти могу имати наjвише двиjе приjаве. Jедан тим може приjавити наjвише три стартап идеjе.

Рок за приjаву стартап идеjа jе 5. септембар 2021.

– Приjавни формулар са развиjеном стартап идеjом доставља се у штампаноj форми, непотписан, са шифром (максимум пет карактера – састављена од словних и броjчаних карактера), у запечаћеноj/затвореноj коверти, чиме се обезбjеђуjе анонимност аутора.

Кандидат доставља jош jедну запечаћену коверту на коjоj jе назначена шифра рада, а у коjоj су сљедећи подаци о аутору: име и презиме, потврда о студирању, контакт телефон и е-маил адреса. Запечаћене коверте са радом и подацима о аутору се достављаjу на адресу Универзитета Црне Горе – Улица Цетињска бр. 2, 81 000 Подгорица, са назнаком 'Приjава за наградни конкурс за наjбољу стартап идеjу студената'" – напомињу у саопштењу УЦГ.

Одлуку о додjели награда за наjбољу стартап идеjу доноси комисиjа коjу чине представници Универзитета Црне Горе и партнера конкурса.

Приjавни формулар доступан jе на званичном саjту Универзитета Црне Горе, на страници Кариjерни центар.

За сва додатна питања, студенти могу контактирати Кариjерни центар на имејл адресу кариjерницентар@уцг.ац.ме

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 14:05