Ilustracija / - ŽELJKO ŠAPURIć
01/11/2023 u 08:43 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Krivična prijava protiv načelnika Komunalne policije Nikšić

Nakon što je službi KP Nikšić u prijepodnevnim satima dostavila video snimak o ilegalnom odlaganju otpada, aktivistkinja pokreta Ecopatriotizam, Ivana Čogurić, primila je poziv od lica koje je počinilo prekršaj. On joj je dan kasnije saopštio da je kontakt telefon dobio od načelnika

U prostorijama ODT Nikšić, u utorak 7. novembra biće saslušana Ivana Čogurić u svojstvu podnosioca krivične prijave, koju je podnijela protiv načelnika Komunalne policije, Veselina Čurovića, sa sumnjom da je počinio teži službeni prekršaj i dostavio lične podatke Čogurićeve licu koje je ilegalno odlagalo otpad u koritu rijeke Gračanice. 

- Naime, 15.9.2023. nakon što je službi KP Nikšić u prijepodnevnim satima dostavila video snimak o ilegalnom odlaganju otpada, aktivistkinja pokreta Ecopatriotizam, Ivana Čogurić, primila je poziv od lica koje je počinilo prekršaj i koje se nakon razgovora sa aktivistkinjom vratilo na korito rijeke Gračanice i saniralo načinjenu štetu pokupivši nepropisno odloženi otpad.  Narednog dana, Čogurićeva se u prisustvu ostalih članica pokreta našla sa počiniocem prekršaja koji im je saopštio da je kontakt telefon dobio od načelnika Veselina Čurovića u prostorijama Komunalne policije Nikšić. navode iz NVO Ecopatriotizam.

Aktivistkinja će kao podnosilac prijave dati izjavuu utorak 12 sati u prisustvu advokata Dalibora Tomovića.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 21:12