Anđela Lalatović / - FOTO: Ž.ŠAPURIć
24/09/2023 u 18:28 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Lalatović: Zečević umislio da ga partijske direktive nadređenih amnestiraju odgovornosti

Ona je istakla da predsjednik UO Doma starih Nikšić nastavlja da obmanjuje javnost i najavila tužbu peotiv njega

Samovolji, neznanju, hajdučkom ponašanju predsjednika UO Doma starih Nikšić Zdravku Zečeviću ne nazire se kraj, navodi u reagovanju smijenjena direktorka ove ustanove Anđela Lalatović. Ona ističe da Zečević nastavlja da obmanjuje javnost.

- Želim da iskoristim ovu priliku da obavijestim i pozovem svu crnogorsku javnost, sve nadležne organe, inspekciju rada ambasade Amerike, Velike Britanije i ambasade ostalih zemalja sa sjedistem u Crnoj Gori da stanu na kraj nezakonitom, bahatom ponašanju gospodina Zečevića, koji je umislio da ga partijske direktive nadređenih amnestiraju odgovornosti - navela je Lalatović u reagovanju.

Ona podsjeća Zečevića daje upravo on sa njom zaključio Ugovor o radu br 03-043-68/22 dana 04.02.2022. kao i Aneks ugovora o radu br 03-043-175/22 dana 14.03.2022. godine, "gdje ja imam pravo na otkazni rok koji ne moze biti kraći od 30 dana, a sve u skladu sa Zakonom, pomenutim Ugovorom i Aneskom. Sve ostale procesne radnje idu nakon isteka tog roka".

- Iskreno oboje znamo da vi ovo ne znate, ali ste se mogli konsultovati sa studentima prve godine pravnog fakulteta, koji bi vas uputili na normativni okvir, jer gospodine Zečeviću nepoznavanje prava zna da škodi. Takode gospodine Zečeviću, želim da Vas informišem da je postupajući tuzilac odbacio prijavu kao neosnovanu, gdje sam Vam kako vi kazete "onemogućila zavođenje dokumenata". Pored silnih tužbi koje će ići protiv vas, pridružiće se i tužba za povredu časti i ugleda - naglasila je ona.

Lalatović je poručila Zečeviću da ne obmanjuje onoga ko mu piše saopštenja "nego mu recite istinu pa Vas možda ispravno posavjetuje da podnesete ostavku".

- Korisnicima i zaposlenim poručujem da nemaju razloga za uznemirenost, ja ću koru hljeba i dalje dijeliti sa vama i biti vam na usluzi kao sto sam i uvjek bila. Još jednom Vam savjetujem gospodine Zečeviću da prestanete da kršite zakone, jer znate mnogo dobri sami kroz vaše životno iskustvo da to podliježe sankciji - poručila je Anđela Lalatović.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. decembar 2023 02:29