Тоти у средини и Абазовић изнад њега / -фото: Принтскрин
25/05/2022 u 23:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Легенда фудбала Франческо Тоти и млада нада црногорске политике Дритан Абазовић навијају за Рому

Абазовић је успио да стигне наутакмицу иако је данас био у Швајцарској на економском форуму у Давосу. Зли језици су тврдили да је Владиним авионом долетио директно до Тиране и да ће вечерас истим авионом, док су мотори још врући, стићи до Подгорице

Фудбалери Роме и Фејенорда играју вечерас у Тирани у финалу Лиге конференција, а на стадиону је присутан велики број познатих личности из свијета спорта али и политике.

Такмичење у новоформираном УЕФА такмичењу дошло је до краја, па ће вечерашње финале у главном граду Албаније бити историјско, јер ћемо добити првог побједника Лиге конференција, али је и за нас интересантно јер су се у истој ложи нашли легенда италијанског фудбала Франческо Тоти, а одмах инад њега млада нада црногорске политике, актуелни премијер Дритан Абазовић. Иако се Абазовић званично није изјашњавао за кога навија, очевици тврде да је мало чешће поскакивао када су играчи Роме били у шанси, а нарочито када је Никола Заниоли постигао гол.

Абазовић је успио да стигне наутакмицу иако је данас био у Швајцарској на економском форуму у Давосу. Зли језици су тврдили да је авионом долетио директно до Тиране и да ће вечерас истим авионом, док су мотори још врући, стићи до Подгорице.

Ипак. портал Дана сазнаје да је Абазовић авионом стигао до Подгорице а да је у Тирану, на утакмицу, отишао аутомобилом.

Наравно, колико је сјутра, Абазовић ће објаснити црногорској јавности у ком својству је био у Тирани, ко га је позвао, колико га је коштала карта, ко је платио карту... и безброј, безброј питања. Тако мора јер се испуњавају дјечачки снови.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 18:35