/ Фото: Инстаграм
17/11/2021 u 19:44 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Лепосавић: Kад у ЦГ побиједи слобода и фудбалска селекција ће јурити славу из снова

Фудбал, као можда ниједан други спорт, осликава дух једног народа и стање њиховог зајединштва, поручује бивши министар

Бивши министар правде Владимир Лепосавић честитао је фудбалској репрезентацији Србије на пласману на Свјетско првенство, истичући да је тим предвођен скромним, али неустрашивим капитеном Душаном Тадићем маестрално одиграо утакмицу. 

Лепосавић је на свом Инстаграм прогилу објавио фотографију са Тадићем, наводећи да Србија, поред осталих сфера, полако постаје узор и у фудбалској игри. 

- Јасно је да ће тим Србије, на челу са одлучним селектором Драганом Стојковићем Пиксијем бити кандидат за медаљу и то први пут после првог свјетског шампионата у Монтевидеу- додао је Лепосавић. 

Бивши министар је такође честитао и црногорској репрезентацији. 

- Она се ни у овим квалификацијама није одрицала жеље да се нађе међу најбољим тимовима свијета. Фудбал, као можда ниједан други спорт, осликава дух једног народа и стање њиховог зајединштва. Држава је заједница свих њених грађана, али и најбољих генерација из свих њених епоха. Када то схватање заживи и побиједи атмосфера слободе и међусопбног уважавања у нашој земљи, тада ће се сигурно и фудбалска селекција Црне Горе изборити за највеће такмичење и на њему јурити славу из снова- закључио је Лепосавић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 00:29