Либерали на комеморацији у Поточарима / - ЛП
11/07/2021 u 12:57 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Либерали на комеморациjи у Поточарима поклонили се жртвама Сребренице

Либерална партиjа стално jе посвећена политици суочавања са прошлошћу, борбе против мржње и агресиjе те промовисању вриjедности заjедништва, слободе, људских права и мира, каже Марковић

Представници Либералне партиjе Црне Горе присуствуjу комеморациjи жртвама геноцида у Сребреници коjа се одржава данас у Мемориjалном центру Поточари.

Комеморациjи присуствовуjе чланица Предсjедништва ЛП Jелена Марковић заjедно са члановима партиjе.

- Посебно смо поносни што jе уочи саме годишњице  геноцида у Сребреници Црна Гора усвоjила резолуциjу коjом се осуђуjе геноцид у Сребреници, коjа jе основ за траjно успостављање мира на темељима истине и правде. 

Либерална партиjа стално jе посвећена политици суочавања са прошлошћу, борбе против мржње и агресиjе те промовисању вриjедности заjедништва, слободе, људских права и мира. Наjвише вриjедности грађанског друштва, мултиетничког склада и слоге нешто су што jе наjљепша традициjа Црне Горе коjу ћемо снажно чувати. Таква Црна Гора дужна jе данас бити са породицама невиних жртава у Сребреници, а њима и њиховим сjенама одати дужну пошту и не дозволити да падне у заборав њихова трагична жртва коjа нас подсjећа на важност отпора злу и мржњи у сваком времену - каже Марковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 18:37