/ LIDIJA ĐUKANOVIĆ - FOTO: ZVEZDANA KUJOVIć
28/12/2022 u 17:03 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Lidija Đukanović posjetila JU Dječiji dom „Mladost“

Lidija Đukanović je u razgovoru sa direktoricom Marelom Savić izrazila zadovoljstvo prilikom da bude u društvu djece iz Doma

Supruga predsjednika Crne Gore Lidija Đukanović posjetila je danas JU Dječiji dom „Mladost“ – Bijela povodom predstojećih Novogodišnjih praznika.

- Lidija Đukanović je u razgovoru sa direktoricom Marelom Savić izrazila zadovoljstvo prilikom da bude u društvu djece iz Doma, i onih koji se staraju o njima. Ona je istakla da praznici dodatno ukazuju na potrebu stalne brige o onima kojima je to najneophodnije i naglasila da u kontinuitetu moramo raditi kao društvo da budemo odgovorniji, bolji, solidarniji i pažljiviji- navodi se u saopštenju.

U dogovoru sa upravom Doma, prva dama je poklonila bijelu tehniku i tekstilni program za opremanje smještaja u kojem borave djeca, podržavajući strategije Doma da se život u njemu u mjeri mogućeg prilagođava uslovima života u porodičnoj zajednici.

- Direktorica Doma Marela Savić zahvalila je prvoj dami na vrijednoj donaciji i posjeti koja predstavlja kontinuitet uspješne saradnje- navodi se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 06:44