/ Foto: SRDJA BOLJEVIC
19/08/2022 u 13:24 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Lijepe vijesti: Opštine finansirale ljetovanje za osnovce iz Šavnika

Djeca iz šavničkog kraja će boraviti u Budvi i biće smještena u hotelu "Grbalj”

Opština Šavnik saopštila je da će 62 djece školskog uzrasta iz šavničkih osnovnih škola boravitiu Budvi na ljetovanju zahvaljujući Opštini Bar koja će pokriti troškove boravka i Opštini Šavnik koja je obezbijedila vaučere za džeparac u iznosu od 50 eura po djetetu.

Djeca iz šavničkog kraja, u pratnji nastavnika Čedomira Ašanina, Vidaka Jankovića, Đorđija Nikolića i Miloša Mrvaljevića u Budvi će boraviti od 20. do 24. avgusta i biće smještena u hotelu "Grbalj”. 

Iako je boravak na moru primarno zabavnog karaktera, zbog čega je nazvan "Morski uživanjac", djeca će imati priliku i da obiđu grad, čuju više o njegovoj istoriji.

Takođe, planirano je i da svoj djeci koja iskažu interesovanje, bude omogućeno da savladaju tehnike plivanja, pod vođstvom licenciranih edukatora.

-Ovo je još jedna od brojnih aktivnosti koje realizujemo s ciljem motivisanja mladih da ostanu u Šavniku i prepoznaju vrijednosti i jedinstvene razvojne šanse koje naš kraj ima- kazao je Jugoslav Jakić, predsjednik Opštine Šavnik.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 21:37