Ана Липовина / - СДП
15/09/2021 u 10:33 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Липовина поручила Мирановићу: Питајте Абазовића да ли је битнији живот Порфирија или једног Цетињанина

Уз све мане коjе jе имао, чињеница jе да jе СДП од постанка до данас посвећен идеjи независне и грађанске Црне Горе, истиче Липовина

Умjесто што губи вриjеме бавећи се цетињским породичним релациjама, jер Цетиње зна ко су Мило Jанковић и Никола Ђурашковић, а ко они коjи су Цетињу послали сузавац, боље би било да господин Лазар Мирановић постави неколико питања предсједнику своjе партиjе Дритану Абазовићу, каже Ана Липовина, чланица ГО СДП.

Липовина предлаже да Мирановић пита предсједника УРА да ли jе задовољан акциjом полициjе, како jе првобитно тврдио, или се извињава Цетињанима? Не може и jедно, и друго.

- Да ли га jе срамота што jе кабинет премиjера употриjебио лажни снимак у зору 5. септембра коjи jе послужио као алиби за насиље над грађанима Цетиња? Дигитални форензички центар jе доказао да jе таj снимак наводног напада грађана на полициjу настао три сата касниjе, а не у зору, како jе тврдио кабинет премиjера. Да ли jе битниjи живот Порфириjа Перића него обичног Цетињанина/Цетињанке? Дритан Абазовић ниjедном не рече да не зна што би се десило да jе неко од Цетињана страдао од прекомjерне силе његове полициjе - каже Липовина.

Она поручује Мирановићу да кад добије одговоре од Абазовића обавезно им јави.

- Док се Ви као партиjа бавите екологиjом и заштитом животне средине, Цетиње jе засуто са око 900 сузаваца, шок-бомби и гумених метака у само jедном дану. Зашто нисте онда дошли да покупите остатке од тих сузаваца или довели стручњаке да провjере квалитет ваздуха на Цетињу од тог дана? Нисте дошли зато што jе Дритан Абазовић задовољан акциjом полициjе, то jе више пута поновио - истиче Липовина.

И, на краjу, истиче, уз све мане коjе jе имао, чињеница jе да jе СДП од постанка до данас посвећен идеjи независне и грађанске Црне Горе.

- Захваљуjући Уставу Црне Горе, у коjем jе наjвише удjела имао баш Ранко Кривокапић, данас jе потребно 2/3 подршке у парламенту да би се он миjењао. Да ниjе тако, од 30.8. прошле године до данас, клерофашисти коjе управо Ваша партиjа држи на власт укинули би црногорску заставу и химну, а то би био само почетак краjа Црне Горе. Него, да се вратимо СДП-у. Након уласка Црне Горе у НАТО, коjи jе jедан од програмских циљева партиjе, СДП jе изашао из власти.

Ниjе добро бити власт по сваку циjену, као што сте Ви сад, господине Мирановићу. Функциjе дођу и прођу, а Црна Гора jе пала и  уздигла се много пута, па ће се уздићи и послиjе Ваше партиjе - истиче Липовина у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 03:34