/ ilustracija - PHOTO BY SCOTT GRAHAM ON UNSPLASH
24/04/2023 u 14:42 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Luka Bar" razriješila Miloša Ostojića

Predsjednik, Zamjenik i članovi Odbora direktora, zahvaili su se Ostojiću na korektnom radu u Revizorskom odboru kompanije

Tokom današnje sjednice Odbora direktora „Luka Bar“ AD razriješen je Miloš Ostojić sa funkcije Predsjednika Revizorskog odbora i članstva u RO, zbog izjave koju je objavio na privatnom profilu na društvenoj mreži, a koja je prenesena u medijima.

Predsjednik Revizorskog odbora Luke Bar islam nazvao lažnom vjerom, iz kompanije najavili smjenu

- Odbor direktora „Luka Bar“ AD, za smjenu g-dina Ostojića, isključivo se vodio poslovnom politikom kompanije koju afirmiše, zajedno sa Izvršnim menadžmentom, a koja prvenstveno ima za cilj očuvanje uspostavljenih etičkih načela i podsticanje profesionalizma u radu- navodi se u saopštenju.

Predsjednik, Zamjenik i članovi Odbora direktora, zahvaili su se g-dinu Ostojiću na korektnom radu u Revizorskom odboru kompanije.

Poručuju: "Jedinstvenim stavom, Odbor direktora „Luka Bar“ AD  istakao je, da svaki  pojedinac koji svojom izjavom i ličnim stavom, ponašanjem, izlazi iz okvira poslovne politike koja ima za cilj trajne zajedničke vrijednosti, profesionalne standarde u radu i etičke norme, mora biti razriješen sa dužnosti, bez obzira na koju je funkciju lice angažovano ili  zaposleni raspoređen u „Luka Bar“ AD i isti ne može biti dio sistema ubuduće".

- U skladu sa Etičkim kodeksom u “Luka Bar” AD, nulta je tolerancija na kršenje odredbi, kojima se jasno definiše da Luka svoje poslovanje gradi na trajnim vrijednostima, etičkim normama, standardima i uzisima kojima se profiliše i afirmiše profesionalizam, efikasnost, izvrsnost kao bitni elementi svog korporativnog identiteta i integriteta- navodi se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 03:51