/ - фото: Културно информативни центар Црне Горе
25/09/2021 u 10:44 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Луксер ће летjети ка Подгорици до 4. новембра

Летови ка Тивту од jуче су на паузи

Из Културно-информативног центра Црне Горе у Луксембургу саопштили да ће авиони компаниjа Луксер (Luxair) летjети ка Подгорици до 4. новембра ове године. Компаниjа наjављуjе да планираjу да уведу неколико летове у вриjеме божићних и новогодишњих празника, а да ће се вратити редовноj организациjи летова идуће године на прољеће.

Летови ка Тивту од jуче су на паузи.

Како додатно наводе, за вриjеме туристичке сезоне у Црноj Гори, коjа jе била велики успjех за матичну земљу, превезли су велики броj путника Црногораца, Луксембуржана, и странаца коjи су жељели да се упознаjу са љепотама ове мале земље, изузимаjући Црногорце коjи су наjвише долазили да посjете своjу породицу.

– Представници Луксера су изразили посебну захвалност Културно-информативном центру Црне Горе у Луксембургу, коjи jе повезао ову велику свjетску компаниjу са Црном Гором, додавши да иако jе Црна Гора релативно мало тржиште, представља велики изазов, поготово у у шпицу сезоне и за вриjеме одмора, када jе право задовољство летjети према овоj дестинациjи – саопштено jе из Културно-информативном центру Црне Горе у Луксембургу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 18:14