Miloš Mašković / -
12/04/2024 u 20:33 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Mašković: Politički revanšizam u JU “Kakaricka gora"

Politički revanšizam u JU “Kakaricka Gora”, predsjednica Foruma žena Socijaldemokrata Ivana Raščanin Radičević danas je dobila otkaz zbog toga što sam ukazivao na nepravilnosti u radu te JU, naveo je Miloš Mašković šef Kluba odbornika SD-LP u Skupštini Glavnog grada.

On podsjeća da je na prethodnoj sjednici Skupštine Glavnog grada ukazao  i na namjeru menadžmenta JU “Kakaricka Gora” da se kroz nezakonitu sistematizaciju, usvojenu suprotno Statutu ustanove, politički obračunaju sa zaposlenom samo zato što obavlja političku funkciju u SD-u.

- Inače, gospođa Raščanin Radičević dugogodišnja je stručna saradnica i pomoćnica direktora u toj JU, koja je specijalizirala bolesti zavisnosti i magistrirala maloljetničku delikvenciju, sa brojnim ekspertizama iz oblasti socijalne i dječije zaštite, pa je očigledno da to narušava koncept menadžmenta koji ni sa strukom ni iskustvom u toj oblasti nema nikakve veze.To je ta meritokratija koju su obećavali građanima. Inače, otkaz je uručen dok je gospođa Raščanin Radičević na bolovanju zbog njege maloljetnog djeteta i to bez otkaznog roka -  kazao je Mašković.

JU "Kakaricka gora" podnijela prijavu protiv šefa kluba odbornika SD-a i Liberalne partije

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 21:39