foto: Dragan Stojanović / - FOTO: DRAGAN STOJANOVIć
20/11/2021 u 14:41 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Маслинијада 2021": Најквалитетније уље Ибрахима Бећовића

Маслинар Ибрахим Наро Бећовић добио је награду за најквалитетније екстра-дјевичанско маслиново уље. Другу награду добио је Јово Мартиновић, а трећу Матија Ћетковић

Фешта у славу маслина, "Маслинијада 2021", ове године организована је другачије него што је традиција ове пољопривредно-туристичке манифестације у ранијим годинама, без излагача и изложбених штандова, уз ограничен број посјетилаца због епидемије корона вируса.

Маслинар Ибрахим Наро Бећовић добио је награду за најквалитетније екстра-дјевичанско маслиново уље. Другу награду добио је Јово Мартиновић, а трећу Матија Ћетковић.

Комисија за оцјену маслињака додјелила је прву награду за најбољи род Цуфу Матезићу, за најбољи млади засад награђен је Саборни храм Светог Јована Владимира, а за најбоље одржаване маслињаке награда је уручена Ђорђију Павићевићу.

Ове године специјалне награду за најбољи млади засад, који додјељују Рајка и Лазо Божовић, уручене су Сељатину Асановићу, награду за најбољи ревитилозовани и одржавани стари маслињак добила је Олга Думезић, а награду за најбоље одржавани маслињак, коју додјељује Фондација Миодраг Мили Мартиновић, уручена је Садији Мустафићу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 11:41