/ Будимир Раичковић
17/05/2021 u 10:00 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Менаџери Србије и Црне Горе разматрали могућност реализациjе заjедничких проjеката

Предсједник Асоциjациjе менаџера Црне Горе (АММ) Будимир Раичковић боравио је јуче у Београду гдје је разговарао са предсједником и извршном директорком Српске асоциjациjе менаџера (САМ), Драгољубом Дамљановићем и Jеленом Булатовић, о унапређењу сарадње и заjедничким проjектима двије асоциjациjе.

Предсједници су се сагласили да jе неопходно интензивирати сарадњу, посебно на плану унапређења активности коjе снаже и повезуjу црногорске и српске менаџере и њихове компаниjе, саопштено jе из Асоциjациjе менаџера Црне Горе.
Размотрена jе потреба интензивирања регионалне инициjативе исказане кроз Асоциjациjу менаџера југоисточне Европе АМСЕЕ, у коjоj, поред српске и црногорске асоциjациjе, партиципираjу и менаџери из Хрватске, Босне и Херцеговине и Сјеверне Македониjе.

На састанку је констатовано да унапређење људских ресурса, менаџерских знања и вјештина, као и активна партиципациjа у процесу дигиталне трансформациjе представљаjу неке од идентичних приоритета обје организациjе и да на тим али и другим пољима треба размотрити могућности реализациjе заjедничких проjеката.

Размотрена jе могућност да се у наредном периоду организуjе заjедничка сједница управних одбора САМ и АММ.

Б.К.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 17:04