Соња Милатовић / - ДПС
30/10/2021 u 15:19 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Милатовић: Да бисмо сачували образовни систем, ова влада мора да оде

Они коjи ћуте на све то - jеднако су одговорни као и они коjи на наjгори начин, користећи и дjецу, урушаваjу и наговjештаjе грађанског друштва у Црноj Гори, каже предсjедница Савjета младих ДПС-а

Учестале злоупотребе дjеце и омладине у образовним установама само су очекивана посљедица низа накарадних потеза Министарства просвjете, науке, културе и спорта, коjе његово челништво повлачи већ скоро годину дана, каже Соња Милатовић, предсjедница Савjета младих ДПС Црне Горе.

То jе класична рефлексиjа баналне, али опасне индоктринациjе, коjа се спроводи на свим нивоима у црногорском друштву. Несагледиве су посљедице таквог чињења ове власти, а посебно у ресорима просвjете и културе, из коjих jе Весна Братић отjерала све оне коjи су се противили националистичкоj злоупотреби ових области.

Узгред, они коjи ћуте на све то - jеднако су одговорни као и они коjи на наjгори начин, користећи и дjецу, урушаваjу и наговjештаjе грађанског друштва у Црноj Гори.

Надамо се да су учестале сцене покушаjа индоктринациjе, довољна опомена свима да од беспризорне пропаганде, национализма и тежње да у потпуности буде урушена секуларна држава ниjесу поштеђени ни малољетници, а што коначно даjе и jасан одговор због чега су љетос хитно и незаконито смиjењене стотине директора из црногорских школа. Ово jе jош jедан разлог у низу постоjећих због чега ова Влада мора што хитниjе да оде, jер сваки нови дан са њом jе нови дан пропасти Црне Горе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 21:04