/ Фото: Јутјуб РТВ Будва
23/05/2021 u 09:26 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Милић: Не бих се освртала на критике ДПС-а, дјела им говоре више од ријечи

Залагаћу се да са својим тимом радим што је боље могуће, поручује нова директорица Дома здравља у Будви

Нова директорица будванског Дома здравља Анђела Милић казала је да се неће освртати на саопштења партија које су је критиковале и да та реаговања неће коментарисати.

Подсјетимо, из ОО ДПС-а у Будви раније су саопштили да је Милић дуго била одборница Демократа и да је учествовала у предизборном споту те партије. Тврдили су и да је Милић у блиском сродству са лидером демократа Алексом Бечићем и да је преко чланства у тој партији ступила на директорско мјесто, што су из Демократа демантовали.

- Не бих се освртала на та саопштења и не бих то коментарисала. Рад много више говори од ријечи, а рад тих партија је познат грађанима Будве претходних деценија. Залагаћу се да са својим тимом радим што је боље могуће и да омогућимо бољу здравствену услугу свим грађанима наше општине- казала је Милић у емисији "Округли сто" на РТВ Будва.

На питање да ли су њени претходници у Дому здравља пружали грађанима квалитетну здравствену услугу, Милић је одговорила да "што се тиче квалитета сигурно да јесу".

- Рађено је најбоље што је било могуће. Само су капацитети захтијевали додатне напоре - додала је она.

Милић је додала да је епидемиолошка ситуација у Будви тренутно стабилна.

- У туристичким амбулантама има од 20 до 40 тестирања и раде се ПЦР тестови који буду углавном негативни - навела је она.

Подвукла је да је при ступању на директорску функцију у Дому здравља затекла вид незадовољства код запослених.

- Радићемо на томе да до краја године реконструишемо кров. У претходном периоду се доста говорило о проширењу капацитета и изградњи болнице у Будви. Колико сам могла да чујем, говори се о изградњи регионалног здравственог центра који би обухватио приморје, тако да је то одлична идеја- поручила је Милић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
02. jun 2024 12:10