/ - FOTO: ŽELJKA BOJANIć
11/05/2023 u 14:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milo Božović potpisao isplatu plata zaposlenim u Opštini Budva

Danas će biti isplaćene plate zaposlenim

Uhapšeni predsjednik Opštine Budva Milo Božović potpisao je dokumentaciju o isplati plata zaposlenim u toj opštini, potvrđeno je portalu RTCG iz Opštine. Danas će biti isplaćene plate zaposlenim.

Sud Božoviću odobrio zahtjev za potpisivanje plata zaposlenima u lokalnoj upravi

Viši sud u Podgorici odobrio je zahtjev  predsjednika Opštine Budva Mila Božovića za potpisivanje platnih lista za zaposlene u  lokalnoj upravi Budve. To je za portal Dan potvrdila ranije Marija Raković, samostalna savjetnica za odnose s javnošću podgoričkog Višeg suda.

Božović inicirao postupak isplata zarada zaposlenima u lokalnoj upravi, preduzećima i ustanovama

Božović se nalazi u Istražnom zatvoru, a  uhapšen je 13.4.2023. po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva.

On je uputio 2. maja zahtjev Višem sudu u Podgorici da mu se omogući potpisivanje službenih dokumenata koji su neophodni za isplatu zarada zaposlenima u lokalnoj upravi kao i preduzećima i ustanovama čiji je opština osnivač.

Podsjećamo, državni tužilac i portparol SDT-a Vukas Radonjić saopštio je ranije da je po nalogu državnog tužioca upućenog u Specijalno državno tužilastvo, Specijalno policijsko odjeljenje lišilo slobode predsjednika opstine Budva Mila Božovića jer postoje osnovi sumnje da je učinio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije i tri krivična djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 21:47