Poliklinika Moj Lab / -MOJ LAB
02/10/2023 u 14:05 h
PROMOPROMO
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Minimalno invazivne hirurške metode i kraći period oporavka, Dr Miloš Raspopović

Dr Miloš Raspopović je specijalista opšte hirurgije sa impresivnim iskustvom i obrazovanjem, a ordiniraće u Moj Lab dnevnoj hiruškoj bolnici od 6. do 8. 10, gdje će obavljati ambulante preglede i izvoditi sledeće zahvate:

•     operativne procedure žučne kese - laparaskopska i otvorena holecistektomija

•     operativne procedure slijepog crijeva - laparaskopska i otvorena apendektomija

•     operativne procedure svih vrsta kila - ingvinalne, femoralne, kile prednjeg trbušnog zida

•     laparaskospke operacije u abdomenu

Njegova medicinska karijera započela je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, gdje je stekao titulu Doktora medicine u periodu od 1998. do 2006. godine. Nakon završenog osnovnog medicinskog obrazovanja, usmjerio se ka specijalizaciji u opštoj hirurgiji.

Prvo iskustvo tokom specijalizacije stekao je u KBC "Dr Dragiše Misović-Dedinje" u Beogradu,  gdje je imao priliku da asistira u laparoskopskim i otvorenim hirurškim intervencijama. Osim toga, radio je u hirurškoj ambulanti i uspješno asistirao u hitnim hirurškim operacijama, posebno u slučajevima trauma. Takođe je redovno prisustvovao kursevima za kontinuiranu edukaciju.

Nakon toga svoju specijalizaciju nastavio je u Urgentnom centru, Univerzitetskog kliničkog centra Srbije, u Beogradu, od 2010. do 2014. godine.

Nakon završene specijalizacije, postao je specijalista opšte hirurgije u istom centru, gdje je redovno izvodio laparoskopske operacije, obavljao ambulantni rad i uspješno operisao hitne traumatizovane pacijente. Postao je član tima za transplantaciju jetre i postigao je značajan uspjeh u izvođenju operacija hepatobilijarnog sistema. Tokom svoje karijere, izveo je više od 2000 samostalnih abdominalnih hirurških intervencija i asistirao u raznim složenim operacijama, uključujući gastrektomije, resekcije rektuma i operacije distalnog jednjaka. Njegova sposobnost da brzo i efikasno rješava hitna hirurška stanja, bez obzira na njihov tip, bila je od izuzetnog značaja.

 

Pregled kod dr Raspopovića možete zakazati pozivom na broj 19989.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 18:47