/ FOTO: RTCG.ME
09/09/2022 u 16:46 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ministarstvo prosvjete: RTCG ustupila oko 1.200 kvadrata za izgradnju vrtića

Vesna Nikolić, direktorica predškolske ustanove “Ljubica Popović” nada se da će ta ustanova uskoro biti bogatiji za 11 vaspitnu jedinicu

Ministarstvo prosvjete je saopštilo da  na inicijativu Radio i Televizije Crne Gore, predškolska ustanova "Ljubica Popović" dobiće još jedan vrtić.

- Javni servis je ustupio Ministarstvu prosvjete hiljadu i dvije stotine kvadrata za potrebe izgradnje objekta za najmlađe. RTCG ustupila je oko 1.200 kvadrata za potrebe izgradnje vrtića. Ministarstvo prosvjete prepoznalo je značaj ovog, kako kažu, prijeko potrebnog projekta. Ministar prosvjete Miomir Vojinović kaže da je u Podgorici planirana izgradnja još jednog vrtića- navode iz ministarstva,

- RTCG je donijela odluku o ustupanju 500 unutrašnjeg i 700 spoljašnjeg prostora za potrebe izgradnje vrtića. Ministarstvo prosvjete će ući u izgradnju projektne dokumentacije. Projektom, će biti prošireni prostorni kapaciteti predškolske ustanove “Ljubica Popović- kazao je ministar za RTCG.

Vesna Nikolić, direktorica predškolske ustanove “Ljubica Popović” nada se da će ta ustanova uskoro biti bogatiji za 11 vaspitnu jedinicu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 15:02