Са састанка / - фото: Министарство просвјете
13/08/2021 u 10:58 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Министарство: Са директорима школа о проблемима и недоумицама

а састанку, одржаном у Основноj школи „Лука Симоновић", било jе риjечи о припремама за почетак нове школске године, као и о проблемима и недоумицама са коjима се директори сусрећу у раду

Министарство просвjете, науке, културе и спорта наставља са припремама за наредну школску годину, саопштено jе из тог ресора.

ВД директорице Директората за предшколско, основно и инклузивно образовање Славица Илинчић, jуче се састала у Никшићу са новоименованим директорима школа из општина Никшић, Шавник и Плужине.

– На састанку, одржаном у Основноj школи „Лука Симоновић", било jе риjечи о припремама за почетак нове школске године, као и о проблемима и недоумицама са коjима се директори сусрећу у раду. Договорен jе наставак сарадње и континуирана комуникациjа како би школе и на овом подручjу спремно дочекале први септембар – саопштено jе из Министарство просвjете.

Кажу и да jе састанак био и прилика да се ВД директорице Директората за терциjално образовање Неда Оjданић, коjа jе и организатор дистрибуциjе бесплатних уџбеника свим школама у Црноj Гори, увjери у успjешну реализациjу те активности и у овом диjелу земље.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 08:51