Свети Стефан / - фото: ДПС будва
01/07/2021 u 19:21 h
Дан порталДан портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Морско добро ДПС-у: Трагичан моменат користите у партијске сврхе

Шокирани смо вашим данашњим саопштењем, да зарад промоциjе таjкуна и партиjског вође идете толико далеко да користите jедан трагичан моменат у партиjске сврхе, наводе из Морског добра

Поводом саопштења будванског ДПС-а, реаговали су из Морског добра, наводећи да су из дана у дан свједоци кампање која је усмјерена према овом предузећу. 

– Основни циљ постоjања Jавног предузећа за управљање морским добром Црне Горе jе да обавља дjелатност од општег интереса, а не у интересу поjединца. Шокирани смо вашим данашњим саопштењем, да зарад промоциjе таjкуна и партиjског вође идете толико далеко да користите jедан трагичан моменат у партиjске сврхе. Овим путем желимо и да вам се захвалимо, jер сте нас додатно подстакли да предузмемо све неопходне мjере, како би покренули поступак против одговорних – поручили су из Морског добра.

Из Морског добра истакли су да или из незнања или необавjештености информишу да jе закупац поменутих плажа „Адриатик пропертиес”.

– Па у складу са тим, сугеришемо вам да се као jефтина маркетиншка агенциjа обратите претпостављеном – закључује се у одговору.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 02:31