/ ZGRADA MINISTARSTVA POLICIJE - IVAN PETROVIC - IPE
28/11/2022 u 16:59 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

MUP: Rezultati istraživanja OEBS-a potvrda da građani prepoznaju naše napore za očuvanje bezbjednosti

Kako kažu, u narednom periodu nastaviće sa aktivnostima na osavremenjavanju, profesionalizaciji i edukaciji policijskih službenika

Ministarstvo unutrašnjih poslova iskazuje zadovoljstvo rezultatima koje je za potrebe Misije OEBS-a u Crnoj Gori, sprovela Agencija Damar ,a koje ukazuje da crnogorski građani najviše povjerenja imaju u policiju, saopšteno je iz MUP-a.

Istraživanje OEBS-a: Građani najviše vjeruju u policiju, vojsku i vjerske institucije

-Rezultati istraživanja potvrda su da građani prepoznaju naše zalaganje da budemo istinski servis i da predano radimo na unapređenju bezbjednosti i sigurnosti svih stanovnika Crne Gore.  Činjenica da 72,5 odsto građana smatra da je situacija u Crnoj Gori uglavnom bezbjedna potvrda je napora koje MUP i Policija ulažu da se svaki građanin u Crnoj Gori osjeća zaštićeno. Ovo je ujedno i podstrek da I dalje radimo još predanije na jačanju kapaciteta kako bi osigurali još veću bezbjednost građana- navodi se u saopštenju MUP-a.

Kako kažu, u narednom periodu nastaviće sa aktivnostima na osavremenjavanju, profesionalizaciji i edukaciji policijskih službenika budući da aktuelni bezbjednosni izazovi nameću  potrebu za konstantnim ulaganjem u ovaj sistem.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. februar 2023 06:15