Кривокапићеве кћерке / - Принтскрин
30/06/2021 u 17:49 h
Mili PrelevićMili Prelević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

МУП Србије: Кривокапићеве кћерке полицији нису саопштиле да су угрожене

- Полиција је након вербалне ноте Амбасаде Црне Горе у Београду којом је затражено предузимање мјера на њиховој безбједности, поново разговарало са кћеркама црногорског премијера и полицијским службеником МУП-а Црне Горе и нико од њих није изнио конкретна сазнања о могућем угрожавању њихове безбједности - наводи се у саопштењу МУП-а Србије.

Министарство унутрашњих послова Србије саопштило је да је провјерама утврђено да не постоје конкретна сазнања о могућем угрожавању безбједности кћерки предсједника Владе Црне Горе Здравка Кривокапића.

Уз то, српска полиција, с обзиром на то да је ријеч о штићеним личностима у Црној Гори, предузима мјере њиховог обезбјеђења док бораве у Београду и са кћеркама Кривокапића има редован телефонски контакт.

- Оне се до сада полицији нису пожалиле да се осјећају угрожено у Србији. Напомињемо да је полиција након вербалне ноте Амбасаде Црне Горе у Београду којом је затражено предузимање мјера на њиховој безбједности, поново разговарало са кћеркама црногорског премијера и полицијским службеником Министарства унутрашњих послова Црне Горе и нико од њих није изнио конкретна сазнања о могућем угрожавању њихове безбједности - наводи се у саопштењу МУП-а.

Истичу да је Министарство унутрашњих послова, такође, од надлежних безбједносних служби затражило мишљење и да је након провјера констатовано да не постоје конкретна сазнања која би указала на могућност угрожавања њихове безбједности.

- Србија је безбједна земља и полиција је ту да брине о безбједности сваког грађанина. Сматрамо да је неозбиљно и тенденциозно да уколико се осјећају небезбједно, кћерке црногорског премијера то прво саопште медијима, а да притом не обавесте полицију - додаје се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 15:35