Клинички центар Црне Горе / - фото: КЦЦГ
25/05/2022 u 14:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Након брисања вишеструких упута: Већина прегледа у КЦЦГ заказуjе се данас за данас

Очекуjемо да ће листе чекања за прегледе у неуролошкоj, хематолошкоj, офталмолошкоj и кардиолошкоj амбуланти такође, убрзо, бити максимално скраћене, закључили су из Клиничког центра

Елиминациjа jедног од уочених безразложних узрока дужих листи чекања у Клиничком центру Црне Горе (КЦЦГ), а то jе, подсjећамо издавање вишеструких упута за jедан преглед, већ даjе упечатљиве резултате, саопштено је из Клиничког центра Црне Горе.

Како се наводи, брисањем и отказивањем шестоструких па и осмоструких упута коjе jедан пациjент има за jедан преглед, довели су до тога да jе на данашњи дан, 25. маjа 2022. године, први слободан термин за преглед на Клиници за инфективне болести и код изабраног доктора и интерно у оквиру КЦЦГ, исти оваj дан.

- Буквално, на данашњи дан или у наредних седам дана су доступни термини и у амбуланти за дерматовенерологиjу, за кардиохирушку амбуланту, за максилофасциjалну хирургиjу, за општу хирургиjу, за дигестивну хирургиjу, за грудну хирургиjу, за хирургиjу доjке, за гинеколошко-акушерску амбуланту, за гинеколошко-онколошку амбуланту, за гинеколошку амбуланту за инфертилитет, за гинеколошко ендокринолошку амбуланту, занефролошку амбуланту, за амбуланту за трансплантиране пациjенте - казали су из КЦЦГ.

Додају да истовремено, већ од данас у наредних 15 до 30 дана "можете да остварите прегледе у отропедскоj амбуланти, у уролошкоj амбуланти, у неурохируршкоj амбуланти и ОРЛ амбуланти".

- Очекуjемо да ће листе чекања за прегледе у неуролошкоj, хематолошкоj, офталмолошкоj и кардиолошкоj амбуланти такође, убрзо, бити максимално скраћене. Сличне резултате очекуjемо и у Центру за физикалну медицину и рехабилитациjу - закључили су из Клиничког центра.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 21:29