УИКС 1 / - Дан
20/03/2023 u 15:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nebojša Janković i Darko Vukčević imenovani za pomoćnike direktora UIKS-a

Vlada je i danas donijela niz kadrovskih rješenja

Vlada je, na danas održanoj 45. sjednici kojom je predsjedavao premijer Dritan Abazović, razmotrila više kadrovskih pitanja. 

Razrješen je Odbora direktora HTP „Miločer“ Budva u sastavu Đorđije Vujović, Vladimir Lekić i Ana Samardžić, a u novi odbor postavljeni su Marija Huter, Vladimir Lekić i Tijana Đurašević,

Vlada je donijela rješenje o postavljenju Tamare Gačević za pomoćnicu direktora Uprave za inspekcijske poslove – rukovoditeljku Sektora za zaštitu tržišta i ekonomije, igre na sreću i javne nabavke.

- Donijeto je rješenje o postavljenju Darka Rašovića za pomoćnika direktora Uprave za inspekcijske poslove – rukovodioca Sektora za zaštitu životne sredine, bezbijednost i zdravlje ljudi i zaštitu državnih resursa, dok je Nebojša Janković postavljen  za pomoćnika direktora Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, navode iz Vlade. 

Oni dodaju i da je Darko Vukčević postavljen za pomoćnika direktora Uprave za izvršenje krivičnih sankcija i odredila Dina Tutundžića za punomoćnika-predstavnika državnog kapitala na XV vanrednoj Skupštini akcionara „Barske plovidbe“ AD Bar.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 12:26