/ FOTO: MINISTARSTVO ODBRANE
24/09/2021 u 08:56 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

НГШ са потпуковницима Кнежевићем и Пеjовићем

Бригадни генерал jе истакао да jе посебна одговорност представлjати своjу землjу и Воjску, те да потпуковници треба да буду поносни што су одабрани за такав задатак

Начелник Генералштаба Воjске Црне Горе, бригадни генерал Милутин Ђуровић, примио jе у посjету потпуковнике Жељка Кнежевића, планираног за упућивање у мисиjу КФОР на Косову и потпуковника Радоjицу Пеjовића, коjи ће представлjати Црну Гору у сталноj мисиjи при НАТО и ЕУ.

Бригадни генерал jе истакао да jе посебна одговорност представлjати своjу землjу и Воjску, те да потпуковници треба да буду поносни што су одабрани за такав задатак.

- Као чланица НАТО-а одговорни смо, не само за безбjедност своjе землjе, већ и за мир и стабилност региона, али и шире.  Не сумнjам да ћете достоjно представлjати Црну Гору- истакао jе Ђуровић.

Начелник jе поручио да jе сараднjа с колегама из иностранства одлична прилика за размjену знанjа и искустава, те да очекуjе да драгоцjена сазнанjа коjа ће стећи примjенjуjу након повратка на своjе дужности у Воjсци Црне Горе.

Кнежевић и Пеjовић су се захвалили на указаном повjеренjу, истакавши да ће дати све од себе да професионално испуне све поставлjене задатке

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 16:57