/ - FOTO: ZAVOD ZA HITNU MEDICISNKU POMOć
16/11/2023 u 14:09 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nikolić i Ersoj: Neophodna saradnja u oblasti zdravstva sa agencijom TIKA

Direktor je gospođi Ersoj poželio dobrodošlicu u Crnu Goru i poručio da će saradnja Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Crne Gore i agencije TIKA biti uspješna kao do sada

Direktor Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Crne Gore Vuk Niković sa saradnicima sastao se sa novoimenovanom koordinatorkom za Crnu Goru Turske agencije za međunarodnu saradnju i koordinaciju – TIKA Nihal Ersoj.

Direktor je gospođi Ersoj poželio dobrodošlicu u Crnu Goru i poručio da će saradnja Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Crne Gore i agencije TIKA biti uspješna kao do sada.

- Podsjetio je da je agencija TIKA sa Zavodom za HMP organizovala dvije edukacije za zaposlene i donirala medicinsku opremu za jedinicu u Gusinju, te da je dogovorena donacija medicinske opreme jedinici u Rožajama. Koordinatorka Turske agencije za međunarodnu saradnju i koordinaciju TIKA Nihal Ersoj istakla je da će njen angažman biti fokusiran na donacije i edukacije u zdravstvu. Ersoj je naglasila da je donacija medicinske opreme jedinici Zavoda za hitnu medicinsku pomoć u Rožajama uvrštena u planove TIKE za 2024. godine. Koordinatorka TIKE za Crnu Goru poručila je i da će u narednom periodu biti realizovane još preostale dvije edukacije koje organizuju agencija TIKA i Zavod za hitnu medicinsku pomoć Crne Gore- navodi se u saopštenju.

Direktor Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Crne Gore Prim. Mr sci. Dr med. Vuk Niković i novoimenovana koordinatorka TIKE Nihal Ersoj zaključili su da je saradnja u oblasti zdravstva neophodna i da će biti nastavljeni svi započeti projekti, za dobrobit građana i građanki Crne Gore.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 23:21