Nikolija Perunović / - NVO Happy life
06/02/2024 u 12:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nikoliji Perunović potrebno 2.000 eura za terapiju i smještaj u Beogradu

Nikoliija treba da nastavi logopedske tretmane u Beogradu gdje je već provela jedan period

Trogodišnjoj Nikoliji Perunović iz Nikšića potrebno je oko 2.000 eura za terapije i smještaj u Beogradu, saopšteno je iz nevladine organizacije "Happy life".

Iz te NVO su kazali da je Nikolija do sada prošla liječenje u Turskoj i Beogradu i da sa vidnim napretkom izgovara riječi i ima koncetraciju.

- Nikoliija treba da nastavi logopedske tretmane u Beogradu gdje je već provela jedan period, a sada treba da boravi još mjesec dana nakon pauze i rada kući za šta je još potrebno oko 2.000 eura za terapije i smještaj. Ova sredstva ne mogu obezbijediti jer majka ne može da radi zbog zdrastvenih problema jer je prekjuče izašla iz bolnice, a sva primanja koja je imala su ukinuta - piše u saopštenju NVO "Happy life".

Nikolijin otac je, kako su rekli, stradao sa 30 godina od strujnog udara pa su ona i majka ostale same.

- Molimo vas, kao porodica, pomozite nam. Vjerujemo u vas. Volja dobrih ljudi nam je jedina nada - piše u apelu Nikolijine porodice kojem se "Happy life" kao organizacija pridružuje.

U saopštenju piše da se porodica zahvaljuje svima koji su pomogli do sada i koji su nesebično bili uz njih. Posebna zahvalnost medijima koju su u svakom trenutku bili tu. Nikolija putuje u nedjelju, piše u saopštenju.

Svi koji mogu i žele da pomognu Nikoliji da nastavi svoj napredak i liječenje u Beogradu mogu to da uraditi uplatom na Nikolijin žiro račun:

Nikolija Perunovic

535–0100200161062–34

Uplate iz inostranstva mogu se obaviti putem računa ME25535013050001311885, na ime Nikolija Perunović, Kapino polje bb, Nikšić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 14:54