Ilustracija / - SCREENSHOT/YT/VLADA
10/11/2022 u 14:54 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nova kadrovska rješenja Vlade

Vlada je donijela i rješenje o razrješenju predsjednice Upravnog odbora JU Dom starih „Grabovac“ Risan Jovane Ćorić, te rješenje o imenovanju Ivane Izgarević za predsjednicu tog tijela

Vlada Crne Gore je, na danas održanoj 27. sjednici kojom je predsjedavao premijer Dritan Abazović, razmotrila više kadrovskih pitanja. U tom kontekstu, Vlada je donijela rješenje o prestanku vršenja dužnosti v. d. direktora Uprave za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove Vladimira Đakovića, te rješenje o imenovanju Vladimira Đakovića za direktora Uprave za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove.

Marina Izgarević Pavićević je vršiteljka dužnosti generalne direktorice Direktorata za planiranje prostora i informacione sisteme u Ministarstvu ekologije, prostornog planiranja i urbanizma, a Tamara Brajović vršiteljka dužnosti generalne direktorice Direktorata za zaštitu prirode u Ministarstvu ekologije, prostornog planiranja i urbanizma.

Vlada je donijela i rješenje o razrješenju predsjednice Upravnog odbora JU Dom starih „Grabovac“ Risan Jovane Ćorić, te rješenje o imenovanju Ivane Izgarević za predsjednicu Upravnog odbora JU Dom starih „Grabovac“ Risan.

Rješenjem je Jadranka Vojinović izabrana za vršiteljku dužnosti sekretarke Ministarstva odbrane a Saliha A. Gjonbalaja imenovana je za državnog sekretara u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 19:29