/ - фото: Жана Бојанић
11/04/2022 u 15:56 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Новинарка британског магазина импресионирана Црном Гором

Током посјете, која траје до сјутра, новинарка је имала прилику да обиђе природне љепоте на приморју и Подгорици

Национална туристичка организација домаћин је новинарки престижног британског Food and Travel магазина, Марини Спиронети, која од суботе борави у студијској посјети Црној Гори.

Током посјете, која траје до сјутра, новинарка је имала прилику да обиђе природне љепоте на приморју и Подгорици, те да се кроз обилазак ресторана и дегустацију домаћих производа упозна са гастрономском понудом Црне Горе.

- Апсолутно сам задовољна Црном Гором до сада, а ово ми је заправо други пут да боравим у овој земљи. Толико ми се свидјело први пут да сам одлучила да ћу се вратити. Идеално је на одмору, али онда су ствари кренуле у другом правцу. Нијесам на одмору, опет радим, али сам веома срећна што истражујем другачију страну у односу на моју прву посјету, која укључује све што је у вези са храном- казала је Спиронетти.

Она је рекла да је сазнала да је кухиња у земљи изузетно разноврсна и има много утицаја из различитих земаља.

- Гастрономија ваше земље је веома интересантна, богата и радујем се што ћу сазнати још више- додала је Спиронети.

Иако је у априлу претходне године посјетила Црну Гору, новинарка је одлучила да се врати поново у жељи да истражи државу која је, како је казала, веома занимљива.

Она је навела да је апсолутно импресионирана богатством земље, пејзажом, културом, као и храном.

- Дакле, ово је апсолутно невјероватно, и надам се да ће наши читаоци у Великој Британији то цијенити- саопштила је Спиронети.

Спиронети тренутно борави у Подгорици. Поред гастрономске понуде дестинације, Спиронети ће имати прилику и да посјети културно историјске знаменитости и природне љепоте Скадарског језера и Вирпазара.

Food and Travel је водећи гастрономски магазин у Великој Британији, са 25-годишњим искуством, који је посвећен читаоцима који воле лукуз, путовања, храну и вина. Тај награђивани магазин са сваким издањем води читаоце на кулинарско путовање, а овом приликом ће уврстити и Црну Гору као арактивну гастрономску дестинацију. С обзиром на значајан број читалаца, објава у овом престижном листу имаће позитиван ефекат на промоцију Црне Горе у Велико

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 04:03