Prodavnica meda i pčelarske opreme ”Bio Beeˮ / - PRODAVNICA MEDA I PčELARSKE OPREME "BIO BEEˮ
01/06/2023 u 13:26 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Novo u ulici Popa Dukljanina: Prodavnica meda i pčelarske opreme „Bio Beeˮ

Sve za pčelare i ljubitelje ogranskih proizvoda i prirode

U Baru je, u ulici Popa Dukljanina br 2/7, otvorena jedinstvena prodavnica pčelarske opreme i proizvoda od pčela „Bio Beeˮ. Ova zanimljiva poslovna priča biće od koristi pčelarima u našoj opštini, ali i u susjednim, Ulcinju, Budvi, Tivtu, Kotoru i Herceg Novom.

Posebnu pogodnost u ovom objektu imaće pčelarska Udruženja. Prodavnica će biti kupcima na raspolaganju šest dana u sedmici, ali će za sada raditi samo prva smjena od 8 do 16 časova.

Uz širok asortiman proizvoda treba dodati i mogućnost dostave, kao takođe i da će u objektu biti moguće dobiti i savjete u vezi sa korišćenjem pčelarske opreme, te razmijeniti iskustva sa onima koji koriste ove proizvode.

Posebna pažnja biće posvećena onima koji žele da naprave prve korake u ovoj sve popularnijoj grani poljoprivredne proizvodnje.

U ovoj prodavnici po povoljnim cijenama kupci mogu kupiti med, satne osnove, vrcaljke, košnice, kante za med… Takođe, veliki je izbor pčelarske opreme, pribora i literature, pčelinjih proizvoda, prirodne, domaće, ručno rađene kozmetike, organskih proizvoda, kao i najboljih domaćih vina i rakija, te se iz prodavnice nadaju daljoj uspješnoj saradnji sa pčelarima.

Vrata prodavnice otvorena su za sve, kako bi imali priliku da se upoznaju sa raznolikim asortimanom proizvoda u prodajnom objektu koji ima preko 400 proizvoda. Bili početnik ili profesionalac, sve što vam je potrebno za uspješno bavljenje pčelarstvom ovdje ćete pronaći.

Inače, osim ovog objekta postoje iste prodavnice i u Nikšiću i Podgorici.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 03:46