Мевлудин Нухоџић
15/09/2021 u 09:39 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Нухоџић: Изолован случаj не може код припадника мањина нарушити поштовање према граду хероjа

Осуђуjем поступак поjединца на Цетињу и поздрављам брзу и одлучну реакциjу грађанске Црне Горе. Све маjке су за поштовање, без обзира на наше разлике по основу вjере, националности и других увjерења - истиче Нухоџић

Цетиње jе слободарски и господски град коjи jе увиjек његовао љубав и подршку према мањинским народима, каже Мевлудин Нухоџић, посланик Демократске партиjе социjалиста Црне Горе.

- Изоловани и усамљени случаj jедног поjединца код припадника мањина и у Црноj Гори и у црногорскоj диjаспори неће и не може нарушити поштовање коjе постоjи према хероjском граду. Примитивизам и агресивност не могу бити избор - каже Нухоџић.

Умjесто тога, афирмишу демократску партиципациjу свих коjа подразумиjева уважавање различитих политичких увjерења, слободу говора и слободу изражавања коjа може да носи и оштру критичку ноту али никада да потцjењуjе и вриjеђа политичког неистомишљеника.

- Осуђуjем поступак поjединца на Цетињу и поздрављам брзу и одлучну реакциjу грађанске Црне Горе. Све маjке су за поштовање, без обзира на наше разлике по основу вjере, националности и других увjерења - истиче Нухоџић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 03:32