/ фото илустрација
07/10/2021 u 10:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Одбор за туризам, пољопривреду, екологију и просторно планирање на састанку о климатским промјенама

Састанак је намијењен парламентарцима који су предсједници и чланови одбора, који у својим надлежностима имају питања климатских промјена и животне средине

Одбор за туризам, пољопривреду, екологију и просторно планирање на Припремном састанку за Конференцију УН-а о климатским промјенама

- Делегација Одбора за туризам, пољопривреду, екологију и просторно планирање у саставу: Драган Краповић, шеф Делегације, Данијела Ђуровић, чланица и Славен Радуновић, члан Делегације, учествоваће на Припремном парламентарном састанку за 26. Конференцију Уједињених нација о климатским промјенама (COP26) који ће се одржати у Риму, 8. и 9. октобра 2021. године- саопштено је из Скупштине ЦГ.

Припремни парламентарни састанак за COP26 организује Интерпарламентарна унија у сарадњи са Парламентом Италије у оквиру низа догађаја прије COP-a 26.

- Састанак је намијењен  парламентарцима који су предсједници и чланови одбора, који у својим надлежностима имају питања  климатских промјена и животне средине. На крају састанка ће  бити усвојен Завршни документ- наводе у саопштњеу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 06:51