Učesnici pohoda / - GI SAčUVAJMO SINJAJEVINU
27/01/2024 u 17:43 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Održan tradicionalni pohod do Margite na Sinjajevini

Raduje najava iz vlade, premijera Milojka Spajića i ministra odbrane Dragana Krapovića, da će konačno biti stavljena tačka na priču o vojnom poligonu na Sinjajevini

Građanska inicijativa "Sačuvajmo Sinjajevinu" organizovala je danas tradicionalni pohod do Margite, kojim je još jednom poslata poruka da Sinjajevina nikada nije pusta, ni sama. Pohod je tradicionalno po četvrti put krenuo iz Štitarice u Mojkovcu i Lipova u Kolašinu. 

image

Prema Margiti

- GI SAčUVAJMO SINJAJEVINU

- Ovakvim aktivnostima samo dokazujemo da Sinjajevina nikada nije i neće biti sama, te da će je njeni domaćini i planinke, kao i svi dobronamjerni građani Crne Gore braniti i čuvati za buduće generacije. Raduje najava iz vlade, premijera Milojka Spajića i ministra odbrane Dragana Krapovića, da će konačno biti stavljena tačka na priču o vojnom poligonu na Sinjajevini. Konačnim poništenjem odluke o vojnom poligonu na Sinjajevinu konačno ćemo moći da se posvetimo konkretnim aktivnostima koje će Sinjajevinu i Crnu Goru ojačati ekonomski, jer će se ubuduće raditi na punoj afirmaciji poljoprivrednih, turističkih i kulturoloških vrijednosti Sinjajevine. Nadamo se da više nikada nećemo imati Vladu kakva je bila 2019.godine, a koja se okrenula protiv svog naroda i koja je uperila oružje u svoj najveći ekološki i poljoprivredni biser - poručuju iz inicijative Sačuvajmo Sinjajevinu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 14:05