/ -FOTO: B. DABIć, VEčERNJE NOVOSTI
04/07/2022 u 22:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Putnici "brzog" voza ogorčeni: Ovo je strašno, nismo znali ni šta je problem

Zbog kvara na lokomotivi oko 500 putnika je moralo satima da čeka u Brodarevu

Putnici koji su međunarodnim vozom sinoć krenuli iz Beograda ka Baru, u Brodarevu su morali satima da čekaju zbog kvara na lokomotivi u vlasništvu Srbija voza.

Voz sa 600 putnika zaglavljenih kod Brodareva krenuo za Bar

Nakon što je kompanija iz Srbije uputila pomoćnu lokomotivu iz Užica, putovanje je nastavljeno. Voz je stigao u Bar oko 17 sati i 35 minuta.

image
-FOTO: FEJSBUK

Putnici su za Večernje Novosti kazali da nije bilo ventilacije. Mnogi od njih došli su u Crnu Goru upravo da ljetuju. 

- Nismo znali šta je problem, zašto čekamo, prvo su rekli da je u kvaru lokomotiva, pa je trebalo za 4 sata da stigne druga, onda je proradila, pa smo ponovo stali - rekla je jedna od putnica za "Novosti" po dolasku u Bar. 

- Zaista je ironija da putujemo brzim vozom 22 sata. Trebali smo ovdje da budemo oko 7 sati ujutru, a stigli smo tek predveče- navela je putnica. 

Međunarodni voz 433 u kvaru u Brodarevu, neizvjestan dalji prevoz oko 600 putnika

Ništa novo, tim riječima bi se moglo opisati putovanje vozom, na relaciji Beograd - Bar. Zbog kvara na lokomotivi oko 500 putnika je moralo satima da čeka u Brodarevu.

Iz Željezničkog prevoza Crne Gore, istakli su da ovog puta nijesu mogli da reaguju, jer se sve dešavalo na teritoriji Srbije.

- Došlo je do kvara lokomotive u vlasništvu Srbija voza, na teritoriji infrastrukture Željeznica Srbije, u stanici Brodarevo, tako da se čekalo slanje pomoćne lokomotive iz Užica. Mi smo uredno preuzeli voz u Bijelom Polju, shodno procedurama- kazala je PR Jovana Jovanović.

Međunarodni voz, stigao je u Bar oko 17 sati i 35 minuta.

Imajući u vidu vrijeme polaska iz Zemuna, ovo je bilo još jedno nezaboravno iskustvo mnogim putnicima. Ovog puta, u vozu su proveli skoro 22 sata.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 14:00