Мокри путеви, илустрација / - ФОТО: UNSPLASH
27/09/2022 u 07:56 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Oprez zbog mokrih i klizavih puteva

“Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna je dodatna opreznost, kaže se u saopštenju

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, saopštili su iz Auto moto saveza Crna Gore (AMSCG) i vozačima savjetovali da voze sporije i opreznije.

Oni su upozorili da je smanjena vidljivost zbog niske oblačnosti i padavina.

- Duž klisura i usjeka učestali su odroni i dolazi do izlivanja bujičnih voda. Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna dodatna opreznos” - naveli su iz AMSCG-a.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-5 Rožaje-Špiljani saobraćaj će biti obustavljen za sva vozila od osam sati i 30 minuta do 11 sati i 30 minuta i od 13 sati i 45 minuta do 16 sati i 45 minuta.

Privremeno se, zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-6 dionica Mihajlovica Rance-Pljevlja, odobrava totalna obustava saobracaja za sve vrste vozila u terminu od 14 do 18 sati.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta R-3 dionica Pljevlja-Metaljka saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 14 sati.

Privremeno se, zbog izgradnje Bulevara od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta, odobrava promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na regionalnom putu R-13, od petlje Mateševo doistoimenog naselja, zbog sanacije klizišta režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a odobrava se i povremena i potpuna obustava saobraćaja, ne duže od 15 minuta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. novembar 2022 15:43