foto: Ilustracija / - FOTO: ILUSTRACIJA
08/02/2022 u 11:13 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Организују потрагу за несталим младунцем лава

Сjутра у 11:00 испред Агенциjе, биће организован превоз за Будву како би се претражио терен - Маине, Побори, Марковићи и како би младунче лава било лоцирано и ухваћено од стране биолога

Агенциjа за заштиту животне средине Црне Горе организуjе потрагу за младунчетом лава, саопштио је на Фејсбуку еколошки активиста Александар Драгићевић.

 - Сjутра у 11:00 испред Агенциjе, биће организован превоз за Будву како би се претражио терен - Маине, Побори, Марковићи и како би младунче лава било лоцирано и ухваћено од стране биолога - навео је он.

Како је истакао, сви заинтересовани коjи желе да помогну при претрази могу резервисати превоз тако што ће послати емаил на Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 - Лав ће бити смjештен у привремени смjештаj приjе него што се нађе траjно рjешење у неком од прихватилишта за лавове - додао је он.

Подсјетимо, младунче лава нестало је у Будви прије више од седмицу, а вијест је одјекнула регионом. У медијима је објављена вијест да је пронађено, али је брзо објављено да ипак младунче није нађено.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 01:41