/ - Оштећење возила
16/05/2021 u 18:38 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Комите" напале младића због три прста

Подгоричанин Миодраг Баја Радошевић обратио се нашој редакцији, приложивши пријаву коју је поднио ЦБ Подгорица због, како је навео, напада од стране "комита"

Патриотска ауто-колона кренула је у 18 часова кроз Подгорицу и ове недјеље. Како незванично сазнаје портал Дан од извора из полиције, због евентуалних сукоба ангажовани су и припадници Посебне јединице полиције Црне Горе, који су били приправни и стационирани испред Центра безбједности. Како нам је потврђено из Управе полиције, постоје и сазнања да су се окупили и симпатизери нове власти. Према нашим сазнањима, дошло је до мањих провокација на пар локација, а службеници полиције су брзим реаговањем спријечили два покушаја инцидента.

Подгоричанин Миодраг Баја Радошевић обратио се нашој редакцији, приложивши пријаву коју је поднио ЦБ Подгорица због, како је навео, напада од стране "комита".

- Од Старог аеродрома према Маслинама кретао сам се возилом, и код отпада "Чолевић" сам био у колони заустављен због црвеног свијетла. Изритиран сам од стране комита, па сам дигао три састављена прста, након чега су они изашли из возила и напали ме, ударајући по мом возилу. У колони је била и Интервентна јединица полиције, на челу колоне. Интервентна ми је викала: "Немој, немој", мислећи на моје дизање три прста. Даље сам наставио тако крећући се возилом полако - истакао је у изјави за наш портал Радошевић.

Како је навео, наставио је да вози, када су, како тврди, "комите" јурнуле према његовом ауту, ударајући возило шакама, ногама.

- Пошао сам возилом према Златици како бих избјегао напад. Очекујем од полиције да ће ријешити овај случај, иако све остале случаје мало које ријешили, али ја се надам у стручне људе који раде свој посао савјесно да ће исто довести на вдјело јавности - казао је Радошевић.

Иначе, патриотске колоне су почеле да се организују након формирања нове владе, а ауто-колона у последњем периоду викендом има у више градова. На тај начин они који нису гласали за нову власт исказују своје незадовољство са порукама да "не дају државу", као и то да се боре за њу.

Ж.Б.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. april 2024 09:04