фото: ТВЦГ/Принтскрин / - фото: ТВЦГ/Принтскрин
13/08/2021 u 07:42 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Почела дистрибуциjа уџбеника

Завод jе у обавези да дистрибуира уџбенике за основце коjи су бесплатни а за средње школе уџбеници се налазе у малопродаjним обjектима, додаjу из Завода

Дистрибуциjа уџбеника чиjе jе штампање увелико у току почела jе у уторак 10. августа а траjаће до почетка школске године, саопштено jе из Завода за уџбенике и наставна средства Подгорице.

"Дистрибуциjа уџбеника jе почела у уторак 10. августа и Звод за уџбенике и наствана средства Подгорице и ове године jе обезбиjедио све како би уџбеници и ове године били одштампани на вриjеме и спремни за предстоjећу школску годину", казао jе Душан Петричевић из Завода у подгорици за Jутарњи програм Телевизиjе Црне Горе, преноси портал РТЦГ.

Истичу да су задовољни динамиком дистрибуциjе. Додаjу да jе Завод у обавези да физички дистрибуира уџбенике до школа а далjа расподjела унутар школе до ђака jе, кажу, обавеза школе.

"Завод jе у обавези да дистрибуира уџбенике за основце коjи су бесплатни а за средње школе уџбеници се налазе у малопродаjним обjектима", додаjу из Завода.

Напомињу да jе измjена у уџебеницима ове године jако мало.

"Односе се на уџбенике Ликовна култура за седми разред и други разред Гинмназиjе уџбеник Хемиjе и збирка за таj предмет", казали су из Завода и додали да су циjене уџбеника за средњошколце исте као прошле године.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 16:38