фото: УРА / - фото: УРА
23/03/2022 u 18:47 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Подгоричка УРА: Ко каменује БК "Будућност", не воли овај град

- Умјесто да се услови дјеловања нашег БК "Будућност" само побољшавају, он се годинама налази у незавидном положају, због чега му је потребно обезбиједити далеко већу подршку - указују они

Подгоричка УРА пружа пуну подршку нашем прослављеном боксеру Миодрагу Мију Перуновићу и Боксерском клубу "Будућност", који су се данас нашли на мети непознатих вандала и каменица.

Из тог одбора Грађанског покрета УРА позвали су Управу полиције (УП) да у што краћем року расвијетли наведени инцидент, како би БК Будућност наставио са несметаним радом и важним педагошким послом који деценијама обавља.

 - Ријеч је о људима који су најзаслужнији што у срцу Његошевог парка, умјесто старог и култног клуба, није никао огромни хотелски комлекс Петроса Статиса, на начин на који је тада замислио корумпирани градоначелник Подгорице. Умјесто да се услови дјеловања нашег БК "Будућност" само побољшавају, он се годинама налази у незавидном положају, због чега му је потребно обезбиједити далеко већу подршку - указала је подгоричка УРА.

Према Уговору Главног града и компаније Фирст Финанциал Гроуп, у власништву бизнисмена Петроса Статиса, на простору Боксерског клуба, а у срцу Нјегошевог парка планирана је изградња великог хотелског комплекса бруто површине близу 20 хиљада квадрата.

Против тог пројекта, глас је током претходних година дигла и подгоричка УРА борећи се "против штетних планских докумената, којима се и даље на наведеном простору оставља могућност такве катастрофалне градње".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 12:19