- PRIVATNA ARHIVA (portal Dan) / - - PRIVATNA ARHIVA (PORTAL DAN)
22/02/2023 u 17:37 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO) Pogledajte šta radi Vesna Medenica u rodnom Kolašinu

U predmetu protiv "Medenice i grupe" nedavno je potvrđena optužnica, a ona je jedna od onih koji se u ovom postupku brane sa slobode

Zimska sezona uveliko traje. Brojni građani Crne Gore uživaju na skijalištu u Kolašinu. Među njima je i bivša predsjednica Vrhovnog suda Vesna Medenica.

Na fotografiji, koju objavljuje portal Dan, može se vidjeti da Medenica uživa u čarima zimskog turizma i opušta se na snijegu. Ona na glavi nosu upečatljiv sportski modni dodatak, kačket sa brojem "46", koji se vezuje za čuvenog šampiona Moto GP trka Valentija Rosija.

image

Vesna Medenica u Kolašinu

- PRIVATNA ARHIVA/ PORTAL DAN

Podsjećamo, ona se do prije tri mejseca nalazila u pritvoru koji joj je bio određen zbog istrage koju protiv nje i još 15 lica vodi Specijalno državno tužilaštvo.

(FOTO) Vesna Medenica izašla iz spuškog zatvora

Nakon njenog hapšenja koje se dogodilo 17. aprila, na Aerodromu u Golubovcima i ukidanja pritvora, Medenica se obratila povodom ovog slučaja prvi put javnosti pred podgoričkim Višim sudom.

(VIDEO) Medenica o navodima o bjekstvu: Koja bi to crnogorska majka ostavila sina

Ona je tada, na kontroli optužnice, povodm navoida o evenrualnom bjekstvu, upitala  "koja bi to crnogorska majka ostavila svog sina". 

Potvrđena optužnica protiv Vesne Medenice

U predmetu protiv "Medenice i grupe" nedavno je portvđena optužnica, a ona je jedna od onih koji se u ovom postupku brane sa slobode. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 15:12