/ - ПОЈАЧАНЕ КОНТРОЛЕ ЕПИДЕМИОЛОШКИХ МЈЕРА
21/01/2022 u 08:31 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Појачане контроле поштовања епидемиолошких мјера током викенда

Контролом ће на терену руководити Управа за инспекцијске послове, уз асистенцију Управе полиције и у сарадњи са локалним самоуправом, саопштено је из Министарства здравља

Министарство здравља, Управа за инспекцијске послове и Управа полиције и ове седмице, од петка до недјеље вече, организоваће акцију појачане контроле поштовања прописаних епидемиолошких мјера у свим градовима Црне Горе, са посебним фокусом на зимске туристичке центре, саопштено је из Министарства здравља.

Како су казали, контролом ће на терену руководити Управа за инспекцијске послове, уз асистенцију Управе полиције и у сарадњи са локалним самоуправом. 

Спроводиће се, како су навели, провјера посједовања Националне дигиталне Ковид потврде у угоститељским објектима и осталим мјестима гдје се окупља већи број људи, као и да ли се крше остале епидемилошке мјере. 

Министарство здравља још једном позива привреднике и грађане да буду одговорни и да се придржавају прописаних епидемиолошких мјера, прије свега због заштите здравља и својег и својих најближих и цјелокупне популације.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

16. maj 2022 05:15