терен на Цетињу / - фото: РТВ Цетиње
26/03/2022 u 13:38 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Помоћни терен на Цетињу још није за употребу

Помоћни терен је у завршној фази реконструкције, а за добијање техничко- употребних дозвола потребно је урадити неке додатне радове

Помоћни терен на Цетињу још увијек није добио техничко – употребне дозволе тако да на њему није могуће спроводити било какве тренажне процесе.

 - Терен и свлачионице  имају статус градилишта, а постављања клупа, ограде и рефлектора још увијек су у току. Због тога су све капије објекта закључане, а сам терен није могуће користити.  Оног тренутка када помоћни терен на Цетињу буде у потпуности завршен, надлежне службе Пријестонице предаће исти на коришћење спортским клубовима. До тада терен се не може користити и сваки улазак неовлашћених лица на терен је строго забрањен - саопштено је из Пријестонице.

Помоћни терен је у завршној фази реконструкције, а за добијање техничко- употребних дозвола потребно је урадити неке додатне радове.

 - На терену су урађени посебна подлога и нивелација, једине тог типа у Црној Гори, а убрзо се очекује и завршетак радова - наводе они-

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 05:12