Postavljeni stolovi za stoni tenis / - MPNI
05/12/2023 u 21:11 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Postavljeni stolovi za stoni tenis u dvorišta četiri osnovne škole u Podgorici

Ovom akcijom daje se zajednički doprinos socijalizaciji i unaprjeđenju fizičke aktivnosti učenika, te obezbjeđuje prijatniji prostor i bolji uslovi za rekreaciju podgoričkih osnovaca, navode iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija

Ministasrtvo prosvjete, nauke i inovacija u saradnji sa Sekretarijatom za komunalne poslove i Agencijom za stanovanje Glavnog grada, danas je u dvorištima osnovnih škola "Maksim Gorki”, "Savo Pejanović”, "Milorad Musa Burzan” i "Radojica Perović” organizovalo postavljanje stolova za stoni tenis. 

Predstavnici Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija istakli su da se ovom akcijom daje zajednički doprinos socijalizaciji i unaprjeđenju fizičke aktivnosti učenika, te obezbjeđuje prijatniji prostor i bolji uslovi za rekreaciju podgoričkih osnovaca.

Andrija Babović, v.d. sekretara Sekretarijata za komunalne poslove, istakao je značaj ovakvih inicijativa za obogaćivanje školskog okruženja i pružanja dodatnih mogućnosti djeci za razvoj sportskih vještina.

- Danas smo srećni što možemo da podržimo obrazovne ustanove donacijom stolova za stoni tenis. Ovaj gest ima za cilj ne samo podsticanje fizičkih aktivnosti kod djece, već i promociju timskog rada, fer pleja i zdravih životnih navika. Vjerujemo da će sto za stoni tenis postati središnje mjesto okupljanja i radosti đaka, izjavio je Babović.

image

Postavljeni stolovi za stoni tenis

- MPNI
image

Postavljeni stolovi za stoni tenis

- MPNI

U sportskom duhu pomoćnik v.d. sekretara Sekretarijata za komunalne poslove, Stefan Vešović, odigrao je partiju stonog tenisa sa profesorom fizičkog vaspitanja na oduševljenje okupljenih đaka.

Događaju su prisustvovali predstavnici Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija, predstavnici Sekretarijata za komunalne poslove, Agencije za stanovanje, direktori škola i nastavnici fizičkog vaspitanja, koji su konstatovali da je današnja donacija pokazatelj da se ovakvim pozitivnim primjerima znatno utiče na proširenje vannastavnih aktivnosti i druženja naših osnovaca.          

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. februar 2024 01:54