фото: КЦЦГ / - фото: КЦЦГ
16/06/2022 u 12:42 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Повријеђена жена транспортована из КЦЦГ у УКЦ Републике Српске

Жена је 6. јуна тешко повријеђена на путу Гацко-Билећа, а почетно је била збринута у болници Требиње. Након тога збринута је у Клиничком центру у Подгорици

Хеликоптерски сервис Републике Српске данас је из Клиничког центра у Подгорици у Универзитетски клинички центар Републике Српске (УКЦ) у Бањалуци транспортовао жену чији су иницијали М.Ј.(66) која је тешко повријеђена у саобраћајној несрећи, изјавио је Срни директор овог сервиса Бобан Кустурић.

- Жена је 6. јуна тешко повријеђена на путу Гацко-Билећа, а почетно је била збринута у болници Требиње. Након тога збринута је у Клиничком центру у Подгорици, а у УКЦ Републике Српске данас смо је транспортовали ради наставка лијечења, рекао је Кустурић.

Он је навео да је ово био 27 ваздушно-медицински транспорт који је у овој години извео Хеликоптерски сервис Републике Српске.

- Припадници Хеликоптерског сервиса Републике Српске, љекари и медицински техничари, као тим који чини службу медицинско-ваздушног транспорта, радом доказују оправданост постојања ове службе која има све више захтјева за извршење компликованих и захтјевних медицинских транспорта, додао је Кустурић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 22:06